PDA

View Full Version : Railway Bridge over river - Missing components



efelstead1941
07-09-2019, 12:54 PM
Hi
I need to build a railway bridge over a river to acceaa my oilfields.
I have a good quantity of steel,planks,bricks and steel beams.
When I run the railway line to and over the river a steel bridge appears but then disappears with the message that
components are missing.
I am baffled!
If anyone has built a RAILWAY BRIDGE could you PLEASE help and list (if possible) the components required
PLEASE help as I need this oil to deveop my game.
Thank you
Edward
My email address is edwardfelstead@btinternet.com if anyone wishes to contact me directly with a solution>

boro_1979
07-10-2019, 12:10 AM
Do you have enough gold ?
When you drag the bridge it should show you in red what components you are missing.