PDA

View Full Version : GWX Med Campaign Problem



Fish40
02-12-2007, 05:10 PM
I decided to start a campaign in the "Med" based in La spetzia. Everything was going great until I tried to load the fifth or sixth (don't remember which exactly) save of the mission.

After clicking on the "saved campaign" heading, I was taken to the usual saved campaign splash screen where you load the game. The problem is that the splash screen is devoid of all the listed saves, times and dates of saves, and all info in general. All I have is the splash screen with the background picture. Since there was no way to load the campaign, I deleated my Captain's profile and must start a new campaign!

I never experienced anything like this when leaving French ports. Any ideas?

Minoos
02-12-2007, 05:26 PM
This is not a bug specific to GWX. If you can recover your career folder, rename it and magic gives you all saves....
Check the community manual:
http://www.communitymanuals.com/shiii/index.php?title=R...ng_Corrupted_Careers (http://www.communitymanuals.com/shiii/index.php?title=Restoring_Corrupted_Careers)

Carotio
02-13-2007, 03:45 AM
renaming might not be necessary!

I had this issue a while ago too!

Go find your career_0.cfg in my documents\SH3...
and find these lines in the last entry and make sure they both are as this:
Finished=false
WarOver=false

Fish40
02-13-2007, 05:37 AM
Thanks for the info. I deleated the old Med Campaign, and started a new one. We'll see what happens this time. Hopefully no more issues. First time since I have the game this ever happened. First time for everything I guess. Thanks again.