PDA

View Full Version : Rayman 2 not detecting controller



AoukiX
06-03-2019, 01:36 PM
So I got Rayman 2 the Great Escape on UPlay, but for some reason, It doesn't know I have a controller, which is a Logitech F310.

It's weird because all my other games can sense it, so why not this one?

RayCarrot
07-03-2019, 07:21 PM
Check out my program the Rayman Control Panel: https://raymanpc.com/forum/viewtopic.php?f=89&t=25761
I have a controller fix there.

o_ll--ll_o
07-14-2020, 10:36 AM
Not OP but I have a similar problem. The controller worked fine for me until it suddenly stopped working for Rayman 2 and 3 on Uplay, even though it still works fine for Steam games. I tried using Rayman Control Panel, but clicking "Enable native controller support" doesn't change anything for me. It still doesn't work.

o_ll--ll_o
07-14-2020, 04:03 PM
I have the same controller, Logitech F310.