PDA

View Full Version : Cant run after start



yconator
04-17-2019, 09:43 AM
does anyone have a solution to the problem of crashing the game after start? only the black screen and no error and the game turns off ?

Lolloo42t
04-17-2019, 11:24 AM
Same issue here! after the first time i played. I cant open the game annymore. Blackscreen pops up and then dissapears with any error

Flavius Etius
04-17-2019, 11:26 AM
same here

Ubi-Swaggins
04-17-2019, 02:25 PM
Hey folks,

Thanks for the reports

Does the game show up in your task manager when you load it or does it not show up?

mj42.zwiebug
04-17-2019, 02:49 PM
does anyone have a solution to the problem of crashing the game after start? only the black screen and no error and the game turns off ?

Crash after start a new Game/ Campaign or the main Game?

When its crash after a new Game, check your Documents folder. Uplay Luncher need it on C:/
It was my problem at the Beta. My Documents are on D:\. After chance back to C:\ the problem was gone. (sry bad english)

yconator
04-17-2019, 04:45 PM
Thanks for reply,

game show in task manager 2 times and after few seconds (not responding) and crash on desktop

yconator
04-17-2019, 04:48 PM
game crash after click on icon or run from steam or uplay, i see small window with loading into uplay, than go black screen... and after few scond iam back on desktop..

Bigsby4
04-17-2019, 04:54 PM
same problem here. after turning off real time protection, my game would save and would not crash after i started a campaign or multiplayer. not sure why real time protection is stoping the game

Snoooopynator
04-17-2019, 05:40 PM
Same error. The game start. Black screan. Back Windows. (Yesterday morning the game Was functional).

SamimaryAyato
04-17-2019, 06:57 PM
Ok guys. After 20 hours i repair the problem. U have to reinstal ur Visual C++.

SamimaryAyato
04-17-2019, 07:09 PM
Oh. Game works 2 min and f*ck up again :) Nerevemind guys. Gj Ubi.

Firesoso
04-17-2019, 07:48 PM
I am the same. I'm begging for a fix for this problem! PS: tried reinstalling Visual C++ and it didn't work for me! Thanks for the tip though, everything which might help is appreciated!