PDA

View Full Version : (Settlers IV) Widescreen problem



Bishlives
04-02-2019, 09:50 PM
When the game loads it has black bars down either side of the screen. I can't change the screen settings to widescreen. I have 2 laptops and it's the same on both. Has anyone had this issue and sorted it thanks

sobcz
04-05-2019, 07:50 PM
It depends. It it's the new History Edition, it should support widescreen automatically. If it's the original, the only way to support widescreen is to patch one of game files (search for "settlers 4 widescreen" for instructions).

Bishlives
04-07-2019, 12:08 PM
You think it would support widescreen but on my 2 AMD laptops Settlers 3 & 4 History are not. I have searched high and low for a solution and have an ongoing case open but nothing. Its a waste of my money because its no good to me like this.