PDA

View Full Version : [AC3 R] 144Hz



ZER0.F
03-29-2019, 03:24 PM
Is it possible to play this in 144hz? v-sync is off, but it's nog getting above 60..

OdinAPX
03-29-2019, 04:34 PM
Nope, it's locked at 60, just like the original. No ultra widesupport, no uncapped frames, so much from this remastered which I was super excited...

Kadet117
03-29-2019, 09:31 PM
You can't be serious... Why do we have an option in game to choose 144hz resolution then?

KableFIN
03-29-2019, 09:54 PM
You can't be serious... Why do we have an option in game to choose 144hz resolution then?

Lol I wish we knew...

ScarLxst_
04-02-2019, 11:49 PM
dude literally the original one is playable @144hz I swear, go try it for yourself.