PDA

View Full Version : Level 3 control points?



Guardian1816
03-29-2019, 03:01 PM
I must be missing something here. Ive watched multiple videos and they say to unlock these you have to be in Tier 3 (which I am) but there are no lines coming off control points, they have no levels listed on the icon, and doing missions around them has no affect on them. Re watched a bunch of videos and nobody ever mentions any other requirements to unlock this feature so what am I missing?

Sparhawk122
03-29-2019, 03:04 PM
I must be missing something here. Ive watched multiple videos and they say to unlock these you have to be in Tier 3 (which I am) but there are no lines coming off control points, they have no levels listed on the icon, and doing missions around them has no affect on them. Re watched a bunch of videos and nobody ever mentions any other requirements to unlock this feature so what am I missing?

Tier 4.

hashdeuzo2
03-29-2019, 03:05 PM
you have to be world tier 4 to level up control points to level 3 ;)