PDA

View Full Version : pf.exe Application Error



Alienpath
10-24-2005, 05:21 PM
I have installed the PF sim, including up to patch 401. Although PF installed flawlessly, it will not recognize the cd2 after pressing START. What suggestions do you have that would help me get through this problem?

Thanks

Alienpath
10-24-2005, 05:21 PM
I have installed the PF sim, including up to patch 401. Although PF installed flawlessly, it will not recognize the cd2 after pressing START. What suggestions do you have that would help me get through this problem?

Thanks

Waldo.Pepper
10-24-2005, 05:31 PM
My turn

http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/end...dp.php?p_faqid=10061 (http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10061)

Kuna15
10-24-2005, 06:32 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Waldo.Pepper:
My turn </div></BLOCKQUOTE>

http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif