PDA

View Full Version : [PC] button logo displayed wrong



LonnaKinns
02-21-2019, 07:54 PM
I'm playing with a controller on PC and it says to use the left analog stick to do an action. It has had no impact with button mapping from what I have seen. It is only displaying the wrong button to use for actions. Below is a picture of the crate, leaderboard, start track, and back button display showing the wrong button to use.
http://imgur.com/0qVAlgm

UbiGabrinth
02-21-2019, 08:08 PM
What controller are you using specifically? Thanks for letting us know about this issue!

LonnaKinns
02-21-2019, 09:04 PM
I'm using an Xbox one controller

Run_Fat_Nun
02-22-2019, 02:33 AM
Me too

Ubi-Gumdrops
02-22-2019, 04:30 PM
Thanks for the additional reports, which wireless adapter/dongle are you using?

LarsGretnes
02-22-2019, 04:53 PM
I have this issue as well. Xbox one controller. generic bluetooth adapter.

Ubi-Gumdrops
02-22-2019, 05:11 PM
Would you be able to provide more specifics on the adapter you're using if possible?

aessae
02-22-2019, 05:27 PM
Same problem here, xbox one controller but I use mine wired.

UbiMorning
02-22-2019, 06:55 PM
Thanks for sharing aessae! Have you tried reinstalling the controller's driver?

Phedg1
02-22-2019, 07:09 PM
Same here. I am using an Asus bluetooth pcie card and a wireless Xbox One S controller.

LarsGretnes
02-22-2019, 10:52 PM
Just to follow up - the icon gfx worked when I tried a wired controller.

Run_Fat_Nun
02-23-2019, 06:18 AM
I am using the controller wirelessly through a generic bluetooth dongle when getting this issue

UbiMorning
02-23-2019, 09:02 PM
@LarsGretnes Thanks for the update!

For anyone else having this issue, are you able to test if this still happens with a wired controller?

Run_Fat_Nun
02-24-2019, 10:48 AM
It shows the buttons correctly when wired

aessae
02-24-2019, 12:55 PM
Reinstalling the driver seems to have fixed the problem \o/ I'll keep an eye on it and let you know if it breaks again.

Ubi-Swaggins
02-24-2019, 01:19 PM
Thank you for the updates guys!

Will pass this on to the devs

Run_Fat_Nun
02-24-2019, 02:27 PM
"aessae
Reinstalling the driver seems to have fixed the problem \o/ I'll keep an eye on it and let you know if it breaks again."


Not really sure if that works for me as I am using a generic Bluetooth dongle which I never had to install a driver for.