PDA

View Full Version : No Internet Connection (starting up)



TeamVenom05
02-20-2019, 05:51 PM
Iíve loaded the beta (even uninstalled the closed beta and reinstalled through open beta app on the store)

I load the game and I get stuck at 82% loaded instantly and a No internet connection error appears. Iíve restarted my router and tested network connection through the PlayStation settings

Error code is ďRoach-0001000BĒ

Thanks

Ubi-Gumdrops
02-20-2019, 06:29 PM
Hey TeamVenom05, can you please take a screenshot of your error and share it through a new support case (https://support.ubi.com/en-gb/Cases/new)? Our team can investigate further, just let me know the case number once submitted.

icpero
02-20-2019, 06:38 PM
Just tried it on PS4, same error. I didn't have any Ubisoft games on it beforehand.

TeamVenom05
02-20-2019, 06:43 PM
Iíve made a support case, number is 08101611

Ubi-Gumdrops
02-20-2019, 06:49 PM
Thanks for that. I was ahead of myself on today's date - the open beta starts tomorrow Thursday 21st at 10AM CET :)

https://support.ubi.com/en-GB/Faqs/000040752/Trials-Rising-Open-Beta-dates-TR/

TeamVenom05
02-20-2019, 06:59 PM
*slaps head* how did I miss that... excitement is way too high for this game

icpero
02-20-2019, 07:04 PM
Heh. Ok then ;)

PRORIDER6666
02-21-2019, 01:19 PM
Hi iím still experiencing the same issue, and my connection is working perfectly, this morning the beta was working and now itís not working

tomcat_99
02-21-2019, 01:26 PM
Same Problem here

TJDeacon717
02-21-2019, 01:27 PM
Also having the same error code...more annoying especially as it JUST REINSTALLED FROM THE INTERNET!!! NOT A HAPPY CLOSED BETA TESTER

Ubi-Gumdrops
02-21-2019, 01:50 PM
Hello guys! The beta has just been down for maintenance, everything is up and running again now though :)

sty3ler06
02-21-2019, 06:47 PM
Still same error Roach-0001000b

Via0230
02-21-2019, 06:57 PM
The same problem by me. For a view hours its work fine. Error: ROACH-0001000B

UbiGabrinth
02-21-2019, 07:57 PM
There was another short maintenance from 12:30-1. Let me know if this issue is persisting for you. Please unplug your console from the power for two minutes and then try again. Let me know if that helps.