PDA

View Full Version : [VISUALS BUG] - UI issue



JohnnyKatswell
01-31-2019, 05:48 PM
There is a visible borders of transparent texture - see attached screenshot

https://lh3.googleusercontent.com/rjoRWNmpgkjJbKMJk-cx9tWveqf4A6_JH7lO0d0rqM9uWkLvoa1iIL2uY2B-RCgNCkgH7teKGUrWs2qbnFR3EPr3xuVMdYb5GP231CGmp8qBea O3dBJwmRA59Vo3ivANLKSo2wfbCcEVbq1gHwQewoT1vTAnsn2o PtBE69tBD_F_PPNV-qyvlO1gLSCDXWtHkvdta3X_M345wc8XV7zNR1w195srrsR0oFa i3dB1KkRDld_1WhVyYwjvCV2rB07HiWF_N3v4ARsJYzp5WZtza xYtmUXQ0Iug6motSo-eia92GbxQ6gYe8y0KD9Nr-XwApZGb5EuR8vPhj0AO2JhbmZukioinNg1AY6XYeYZnRV-gt3vmo9TTOb2W1wfA58omDBmqrooGXKX6A-f2wnUEx7H4GSjjKk9dKbrTJaU_mDYVzPrvboz85q5IZYWELR2Q lXsFd-KZewbxxr2kxXRLWokP7vPeCqClyf6-gJ41wa7OxXfwtAcD98AfFJiKKSPGsa_DQnlaUtT3LytkmEL_2o lhjoV7QqpPYKMUR6yFo0hZyosONUVwKRW_WRnBtk2BjmUEWtcB WI8FmCcgr_KSmU4-pW3xCXUvS2uAO4_BISr2fqQ9VBCbVH82sCcwigqPAbQwG7XkaF KdpN3nuBnz9p396ewbqPhK=w1723-h969-no

My specs: FX8300 4.2 Ghz, GTX 970 with the latest driver (417.71) 16Gb Ram, SSD

IsaCoolSpirit
01-31-2019, 06:54 PM
Hello

I got a litte issue when I hover over the menu text.
See this little video.

https://youtu.be/PKaKojoUgL4

Also in option menu, must search the right angle to select any options.

My Specs: AMD Ryzen 7 1700, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, 16,0GB ram



EDIT: After searching a way to adapt the resolution: 2715x1527 was default, changed it, rebooted the game and now I don't have the issue.

Ubi-Mullac
02-01-2019, 10:30 AM
Glad to see that you resolved the issue on your end :)