PDA

View Full Version : Unable to switch between monitors



fooforge
01-31-2019, 02:32 PM
Hi,

If you have a multi-monitor setup, apparently you can't decide which monitor to play the game on in-game. I'd appreciate an option in the graphics menu to switch to another display as in other Ubisoft games.


Cheers,
Mike

Ubi-Mullac
01-31-2019, 02:41 PM
Multi-monitor systems aren't supported in this beta, but I will pass your feedback to the team here to pass to the devs :)

Exzentriker
02-01-2019, 12:56 AM
Since it is not supported for now I won't make a new thread for it. The game does not constrain the cursor to the game window in fullscreen or borderless window, makes scrolling a bit of a hassle.

UbiGabrinth
02-01-2019, 01:03 AM
I've passed on your feedback to the team, Exzentriker.