PDA

View Full Version : Problem with IL 2 1946



Von_Murdoss
12-22-2008, 02:49 PM
Hi.

Yesterday, I intalled IL 2 1946 on to my computer (AMD 2000 Mhz, 512 Ram, ATI raedon 9250), and when I flow music and images was jumping: it stops for a few seconds, and continues, stops for a moment and continues, et cetera.

What is going wrong?

Thanks in advance

PD: Sorry by my english.

Von_Murdoss
12-22-2008, 02:49 PM
Hi.

Yesterday, I intalled IL 2 1946 on to my computer (AMD 2000 Mhz, 512 Ram, ATI raedon 9250), and when I flow music and images was jumping: it stops for a few seconds, and continues, stops for a moment and continues, et cetera.

What is going wrong?

Thanks in advance

PD: Sorry by my english.

Urufu_Shinjiro
12-22-2008, 04:19 PM
Try turning down your graphics settings, your system is a little on the weak side.

Bearcat99
12-22-2008, 09:56 PM
A little?

Open the sim.. got to Hardware > Video options > Select6 simple and put it to meium. Start from there.. if you like it or it is tolerable to you then you can try to branch out on your settings.

Von_Murdoss
12-23-2008, 12:39 PM
Hi

Thanks for yours answer.
Today I try to apply your sugestions, but it no works. The game made stops yet. Video settings are "poor" and with "medium" the same result.

I donĀ“t understand.

Could anyone to help me?

TiA

Urufu_Shinjiro
12-23-2008, 02:07 PM
Post the contents of your conf.ini file. We'll see if we can trim it down some but you really need more ram and a better videocard.