PDA

View Full Version : Setttlers 4 multimon support?



kareltje1980
11-18-2018, 08:03 PM
I bought the new serie and read that Settlers 4 included multimon support? How does this work? Only eyefinty/Nvidia support or real dual/triple monitor support?

Ubi-Thorlof
11-20-2018, 12:57 PM
You can either drag the game window in window-mode over both screens or use AMD Eyefinity/Nvidia Surround - both ways have been tested.

kareltje1980
11-20-2018, 10:55 PM
Great this works (using window mode). But how to change the position of the HUD? I have a triple monitor setup but the game is not that good playable because of the hud which is on the far far left side of monitor 1. Can I change the position?

Question 2: I have 2 monitors 1920-1200 and 1 4k. Is it possile to use different resolution? (Nvidia)?