PDA

View Full Version : Kingdoms problem



xxxhrundelxxx
05-11-2008, 03:29 PM
I just bought the game and played until 2 mission where i have to go through kingdoms. I see some orange walls on my screen so i cants really run or anything. I put my video option on lowest- still same. Here is my DxDiag:
(Not the whole thing its too big but main things)
Time of this report: 5/11/2008, 17:11:31
Machine name: OWNER-PC
Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6000) (6000.vista_gdr.071009-1548)
Language: English (Regional Setting: Russian)
System Manufacturer: Acer
System Model: Aspire E700
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 2030MB RAM
Page File: 1425MB used, 2852MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6000.16386 32bit Unicode
Card name: Radeon X1650 Series
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7181)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_7181&SUBSYS_5920174B&REV_00
Display Memory: 1014 MB
Dedicated Memory: 255 MB
Shared Memory: 759 MB
Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz)
Monitor: Generic PnP Monitor
Driver Name: atiumdag.dll,atiumdva.dat,atitmmxx.dll
Driver Version: 7.14.0010.0567 (English)
DDI Version: 9Ex
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/29/2008 00:05:15, 3074560 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71EE2-32C1-11CF-CC76-2A79A1C2CA35}
Vendor ID: 0x1002
Device ID: 0x7181
SubSys ID: 0x5920174B
Revision ID: 0x0000
Revision ID: 0x0000
Video Accel: ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C
DDraw Status: Enabled
D3D Status: Enabled
AGP Status: Enabled

xxxhrundelxxx
05-11-2008, 03:29 PM
I just bought the game and played until 2 mission where i have to go through kingdoms. I see some orange walls on my screen so i cants really run or anything. I put my video option on lowest- still same. Here is my DxDiag:
(Not the whole thing its too big but main things)
Time of this report: 5/11/2008, 17:11:31
Machine name: OWNER-PC
Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6000) (6000.vista_gdr.071009-1548)
Language: English (Regional Setting: Russian)
System Manufacturer: Acer
System Model: Aspire E700
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 2030MB RAM
Page File: 1425MB used, 2852MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6000.16386 32bit Unicode
Card name: Radeon X1650 Series
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7181)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_7181&SUBSYS_5920174B&REV_00
Display Memory: 1014 MB
Dedicated Memory: 255 MB
Shared Memory: 759 MB
Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz)
Monitor: Generic PnP Monitor
Driver Name: atiumdag.dll,atiumdva.dat,atitmmxx.dll
Driver Version: 7.14.0010.0567 (English)
DDI Version: 9Ex
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/29/2008 00:05:15, 3074560 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71EE2-32C1-11CF-CC76-2A79A1C2CA35}
Vendor ID: 0x1002
Device ID: 0x7181
SubSys ID: 0x5920174B
Revision ID: 0x0000
Revision ID: 0x0000
Video Accel: ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C
DDraw Status: Enabled
D3D Status: Enabled
AGP Status: Enabled

dacoolstas
05-11-2008, 03:37 PM
here:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/7841054856

this guy has the same video card and the same "orange walls" problem. i think it is your card.

xxxhrundelxxx
05-11-2008, 03:56 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">same video card and the same "orange </div></BLOCKQUOTE>
there was no real answer so i made a new topic+)

caswallawn_2k7
05-11-2008, 04:03 PM
the real answer is you have a low end ATI card and that seems to be happening to alot of people with them so the only person who can fix it is probly ATI who probly wont support the old cards and do a fix for them to make people upgrade.

xxxhrundelxxx
05-11-2008, 04:21 PM
i bought this comp august 2007 and now its old already((( so sad lol.

caswallawn_2k7
05-11-2008, 04:24 PM
in august 2007 the graphics card you have was old anyway.

Bobfish_Almight
05-11-2008, 04:28 PM
You can buy a computer tomorrow and it'll be old in about three months. Unfortunately that's just the way the PC market is

caswallawn_2k7
05-11-2008, 04:31 PM
bob you could buy a pc tomorrow and it be already out of date.

Bobfish_Almight
05-11-2008, 04:36 PM
Well, yeah, okay, I was being ambitious

xxxhrundelxxx
05-11-2008, 04:46 PM
So any answer how i can fix this? Change to XP or smthing... Or its only upgrade?

xxxhrundelxxx
05-11-2008, 04:46 PM
or may be a patch will fix it?

caswallawn_2k7
05-11-2008, 04:49 PM
the only way you can fix it is either if ATI make a drive update that fixes this problem or if the patch fixes it when it eventualy comes out. but either way all you can do is wait.

Bobfish_Almight
05-11-2008, 04:53 PM
Could always get a new card. Though for me the x1650 has worked like a charm, and my processor is considerably weaker than yours. I have the Pro 512meg version though, if you have the 256meg version, or you run at a resolution higher than mine (1024x768) that could be part of the problem. Try a lower res and/or lowering the in game settings. Drop Post FX and Shadows first because they're the thirstiest options