PDA

View Full Version : Maestro turret



Z1raX
10-30-2018, 08:45 AM
I cant shoot whit my turret after i open it pressing mouse 2 and try shoot pressing mouse 1 notting happened

Ubi-Redbeard
10-30-2018, 11:07 AM
Hey there,

Are you able to provide a video of this issue?

Z1raX
10-30-2018, 11:53 AM
Hey there,

Are you able to provide a video of this issue?

You want video where i plant my turret , open it and then nothing ? 🤔

Ubi-Redbeard
10-31-2018, 10:04 AM
Yes, Just so we have more visibility on the issue you are experiencing.

I would also recommend deleting the config file, located by default here: C:\Users\<user>\Documents\My Games\Rainbow Six - Siege\<UplayID>\GameSettings.ini​​

Once this is deleted, please verify your files.

Please let me know if this resolves your issue.

Z1raX
11-04-2018, 08:34 PM
I sent the video does it help ?

Ubi-Town
11-14-2018, 03:52 PM
I can't seem to see any video link here. Could you try restoring your keybindings to default open the visor and try shooting with it again.