PDA

View Full Version : Thrustmaster T16000 and Throttle Causing issues



Snake99218
10-02-2018, 06:47 PM
Since I have my Thrustmaster T16000 and the HOTAS Throttle setup, the game seems to default to these control schemes, why doens't it default to Mouse/Keyboard? I can't control anything without unplugging my stick.

UbiGabrinth
10-03-2018, 12:26 AM
Interesting. I'm sorry you're having this issue. This is something that I doubt was tested for, so there could be an issue with that specific peripheral. I'll keep an eye out for other reports of this.

Nogeaux
10-04-2018, 03:47 AM
Some other games require that I unplug my Saitek X55 Pro USB connector but ACOD is not one of them (nor was ACO). It can cause issues with mouse control. It's not a big deal since I plug in to the front panel of my comp.