PDA

View Full Version : Icon 10/20/30 rewards not received.



chemixkid
06-29-2018, 04:47 PM
Playing The Crew 2 on PS4, opened Icon 10,20 and 30 one after the other. They opened but I never received the Perf. Upgrades from them. Is there anything I can do to get these rewards?

jonkoroken420
06-30-2018, 12:27 PM
Same here, never got my upgrades after collecting them

MenocidiX
06-30-2018, 01:19 PM
Works for me. (Just in case you didn't read the hint: They're only available to the category equipped you collect it with.)

Ubi-Baron
06-30-2018, 02:15 PM
Hey guys,

Thank you for reporting this to us.

Could it be as MenocidiX states and they may just be in a different area?

Thanks

chemixkid
07-01-2018, 12:26 AM
No, I was using a street racing vehicle when I collected them. When I collected the Icon 40 it came up on screen what perf. part I got. I got a suspension part. When I collected the first 3 no onscreen notification and no parts.

UbiMorning
07-01-2018, 01:41 AM
Hey! These PS4 steps may help (https://support.ubi.com/en-US/faqs/000025501/General-PS4-Troubleshooting/). Do you guys get any kind of error message at all? Can you provide any screenshots?

Hans_Croft
07-01-2018, 02:12 AM
https://scontent.fmuc3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36419202_1820648234683772_1918655465575677952_o.jp g?_nc_cat=0&oh=d31fc9218fabb9e4a35171718d2e6f26&oe=5B9FB124

I have this one when trying to get the icon 110 reward
Never happened before.

MrPenPen
07-03-2018, 07:16 AM
I switched to my hypercar since I needed the parts for it and never got them. I have almost no upgrades on it so I would have noticed if they were there. I think this happened for the 70/80/90 Icon rewards. I got no error message or anything.

MSHenderson
07-03-2018, 12:12 PM
I also have had my Icon 10 and 30 gear not show up after redeeming. I used my Hypercar for the items since it needs the help more than others, and the parts redeem fine, but are not added to your loot parts. I checked the car screen, I went to the HQ's and checked the mailboxes and I checked all my other cars (just in case the part went somewhere else) and cannot find them. No error code, nothing. I have stopped redeeming the parts due to fear of loosing them. I need all the parts help I can get for some of the vehicle classes.

MrPenPen
07-03-2018, 04:24 PM
To follow up, it happened again. I switched to my only hypercar and tried to use my 110 Icon reward on it. Nothing. Not in any of my mailboxes anywhere. They are just gone.

UbiMorning
07-04-2018, 12:38 AM
Thanks for the updates my dudes!

Have you guys made a ticket (http://www.support.ubi.com) regarding that error code? We'd like to investigate this issue, and appreciate your screenshots and details :)

grim_streaker
07-04-2018, 01:09 PM
Did not recieve my icon30 crate either, just like the icon20 crate. This was bouth while driving hypercar.
But did recieve icon10, and that was with a motorcross bike.
Could it be crate vs hypercar thats the problem, or does anyone else got that combo working?