PDA

View Full Version : Sending resources dose not work



BananaDoto
03-31-2018, 09:48 PM
Hello,

for me the resource sending via the miner app does not work anymore. It lets me log in to my account (shows the right avatar) - sends the resources. On my pc in Anno I get the AI saying something about resources from the mining belt - but the button in the overview to get the resources is still disabled... any Ideas?

irishpen
06-19-2018, 08:49 PM
Same for me. I get in-game voice message that a shipment has arrived, but i get 0 resources. My Miner app shows them sent as well. I lost 999 iridium and graphene that I had saved for my new corp this way =/

Genecide02
01-31-2019, 09:07 AM
i know this is necro but i lost all my iridium around 270 after accepting a transfer from asteroid miner can you give a reason why?