PDA

View Full Version : Dominion matches stuck at ready up screen



Vrbas1
02-15-2018, 10:43 PM
Anyone else experiencing this? Seems to be a stuck lobby. I haven't been able to play dominion in the past hour. There's no countdown, just a whole bunch of people readied up. When I reset matchmaking it seems to just take me right back into that lobby,doesn't matter how long I wait.

No0b.Nr.1
02-15-2018, 10:45 PM
Yes , it was a bug a few games ago, but after that worked fine for us !

Foosch
02-15-2018, 11:49 PM
Yes , it was a bug a few games ago, but after that worked fine for us !

It's not working fine. Its an issue. Now.

Foosch
02-15-2018, 11:50 PM
Yes. Many people are experiencing this issue. You're not alone.