PDA

View Full Version : Changing AGP rate



Frosty288
02-15-2004, 10:41 PM
Right now it says my computer is using 2x AGP, yet my card and my motherboard support 8x AGP. How would I go about changing it to use 4x or 8x AGP instead of 2x?

Frosty288
02-15-2004, 10:41 PM
Right now it says my computer is using 2x AGP, yet my card and my motherboard support 8x AGP. How would I go about changing it to use 4x or 8x AGP instead of 2x?

arcadeace
02-15-2004, 11:36 PM
It depends on the settings in your computer's BIOS and your video card's adjustments in the properties dialog box.

http://www.onpoi.net/ah/pics/users/ah_222_1073167658.jpg