PDA

View Full Version : hosting a game



butakup
06-13-2004, 01:09 AM
I'Ve tried to host a game on the ubisoft .com site using the loby bu no one cn join the game I see it in the game list but when friendstry to join in they get a time out notice I can join other games on the site so what am i doing wrong and how do I host a game

butakup
06-13-2004, 01:09 AM
I'Ve tried to host a game on the ubisoft .com site using the loby bu no one cn join the game I see it in the game list but when friendstry to join in they get a time out notice I can join other games on the site so what am i doing wrong and how do I host a game

Tully__
06-13-2004, 06:07 AM
If you're running a firewall or running through a router you will need to forward some ports. The "User fixes that may help others..." thread stickied at the top of the Community Help forum has a list of required ports in one of the posts.

=================================================


http://members.optusnet.com.au/tully_78th/sig.jpg

IL2 Forums Moderator
Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm)
Tully's X-45 profile (SST drivers) (http://members.optusnet.com.au/tully_78th/fb.zip)

Salut
Tully