PDA

View Full Version : What is wrong??



XyZspineZyX
06-04-2003, 04:18 PM
I've had the game for month's now and it has never worked whenever I try to play it all it says is Assertion failed: RenDev [Filehttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif:\Data Manager\Version\MPDEMO\Local\WinDrv\Src\WinViewpor t.cpp] [Line: 472]

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine



Please help

XyZspineZyX
06-04-2003, 04:18 PM
I've had the game for month's now and it has never worked whenever I try to play it all it says is Assertion failed: RenDev [Filehttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif:\Data Manager\Version\MPDEMO\Local\WinDrv\Src\WinViewpor t.cpp] [Line: 472]

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine



Please help

XyZspineZyX
06-07-2003, 03:54 PM
does anyone know anything about my problem

XyZspineZyX
06-07-2003, 07:56 PM
Same problem here. I'm trying the single player because the multiplayer comes up with that screen.

XyZspineZyX
06-09-2003, 10:09 PM
yeah i'm going to try single player on my other computer

XyZspineZyX
07-19-2003, 09:42 PM
Ok... You need to post your system specs, or no one knows how to deal with your problem.

_________________________________________
My Specs::

Pentium 4 @ 1.8 gigahertz
512MB RAM
Sound Blaster Live
GeForce 2 MX440 64MB DDR(It's better than you think)
Windows XP Home Edition
DirectX 8.1 (9.0 is yucky for XP)

I shot the sheriff....

XyZspineZyX
07-20-2003, 06:11 PM
Have you tried reinstalling the demo?

XyZspineZyX
07-20-2003, 06:43 PM
What video card do you have?

_________________________________________
My Specs::

Pentium 4 @ 1.8 gigahertz
512MB RAM
Sound Blaster Live
GeForce 2 MX440 64MB DDR(It's better than you think)
Windows XP Home Edition
DirectX 8.1 (9.0 is yucky for XP)

www.thefourthrail.com/images/features/0602/previewssimpsonsfuturama.jpg