PDA

View Full Version : Game doesn't start (PC)



hayesmaker
09-28-2017, 08:08 AM
Game no longer runs on PC, I've uninstalled and reinstalled the game, uninstalled and reinstalled UPLAY, updated UPLAY, updated and installed newest NVIDEA drivers and verified files in Steam. Game doesn't launch.. No error message, just fails to load anything. Please fix something.

UbiChrisMANG
09-28-2017, 06:45 PM
Hi hayesmaker! Support can likely get you back up and running again. You can reach them here:

If you would like to submit a Support Ticket for help you can do so here:
https://support.ubi.com

You can also reach out to our Facebook and Twitter Support pages here:
https://www.facebook.com/UbisoftSupport/
https://twitter.com/UbisoftSupport

MrMiyagi76
10-16-2017, 02:52 PM
Support can likely get you back up and running again.

Seems like it was your servers that caused the issues. Nothing new so maybe check if there is an issue on your side before telling people how to find your automated answer system. ;)

m0min0
12-31-2017, 06:43 PM
I have the same problem

smarcelobr
07-17-2018, 01:20 PM
The same problem with me. When the game starts, the logo plays for 1 second and crash.

Workaround: I only can run Raymand when I disconnect my computer from internet. To disconnect the PC from internet, you can disconnect ethernet cable or disable the WiFi. :(

darzur30
09-15-2018, 08:04 AM
Same here. Starts without internet connection but exits after a second when connection is active.

darzur30
09-15-2018, 08:49 AM
P.S. In my case it's not about internet connection. It's about any network connection being active in Windows.

KKohle
05-19-2019, 10:40 PM
just the same as smarcelobr described. Without connection it skips synchronization process and then game starts correctly but I cannot continue as only new game option is available.
Maybe the saved game in cloud is corrupted? :confused::(