PDA

View Full Version : changing campaign difficulty



XyZspineZyX
10-08-2003, 11:00 PM
does anybody know if its possible to change the difficulty settings in more than one campaign? I am running a russian, hungarian and german campaign and I want different settings for each of them; i.e. easy for german and difficult for russian ect.

thanks

http://www.cbrnp.com/profiles/insignia/italy/incocca-tende-scaglia.jpg
Saluti!
<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_henry_blake.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)</center>

XyZspineZyX
10-08-2003, 11:00 PM
does anybody know if its possible to change the difficulty settings in more than one campaign? I am running a russian, hungarian and german campaign and I want different settings for each of them; i.e. easy for german and difficult for russian ect.

thanks

http://www.cbrnp.com/profiles/insignia/italy/incocca-tende-scaglia.jpg
Saluti!
<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_henry_blake.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)</center>

XyZspineZyX
10-08-2003, 11:12 PM
AFAIK, It's not possible unfortunately.

=======================================
<font size = 1>
Athlon XP 3200+, FIC AU13 MOBO, DDR 1024M, GeForce4ti4200,
MCP-T SoundStorm, Barracuda IV 7200rpm 60G HDD,
Yes,I got TrackIR/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif , Two M$ SW Pr2(weird but good HOTAS.Bill,let sticks be made!)

=815=Squadron in South Korea
http://cafe.daum.net/il2sturmovik
</font>

XyZspineZyX
10-08-2003, 11:13 PM
Oh, too bad. Thanks

http://www.cbrnp.com/profiles/insignia/italy/incocca-tende-scaglia.jpg
Saluti!
<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_henry_blake.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)</center>

XyZspineZyX
10-09-2003, 03:41 AM
I normally have two or three pilots on the go, with different campaigns, difficulty settings, arming options, etc.

First post /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

XyZspineZyX
10-09-2003, 03:45 AM
by difficulty settings do you mean the individual options (externals, padlock, etc.) or the friendly and enemy AI difficulty? either way i think its possible to change both.