PDA

View Full Version : Training selections



RoosterIlluzion
05-18-2017, 01:51 AM
Can we get the option to select the hero we want to fight against in training mode, please?
If I'm having trouble against a specific hero, there's no way to practice against them because training mode selects a random hero.

kweassa1917
05-18-2017, 02:00 AM
Custom match, duel settings, 99 rounds, 10 minutes, no damage.

Problem solved.


Altho' being able to select opponents in Training would indeed be a good QOL change.

UbiNoty
05-18-2017, 02:20 AM
Will give your suggestion to the devs!

RoosterIlluzion
05-18-2017, 03:53 AM
Will give your suggestion to the devs!


Custom match, duel settings, 99 rounds, 10 minutes, no damage.

Problem solved.


Altho' being able to select opponents in Training would indeed be a good QOL change.

OK, but will this let me select my opponent, and have him fight back?

Antonioj26
05-18-2017, 03:55 AM
OK, but will this let me select my opponent, and have him fight back?

Yeah you can pick what bots you want and what level