PDA

View Full Version : How can i get my X45 to work in game



wolfstone
06-12-2004, 10:55 AM
i have the dat file the only one i could find believe it or not, but when i load it for some unknown reason it dont seem to want to work ,any one got any ideas or even another profile i could use please..


http://www.sitecenter.dk/wolfstone/nss-folder/scrapbog/WolfstoneB.jpg
THE International Falcon 4 Wing
Capt wolfstone X/O
16th ACCW Flying Tigers
166th Squadron - sabres
The power is on and reaches far

wolfstone
06-12-2004, 10:55 AM
i have the dat file the only one i could find believe it or not, but when i load it for some unknown reason it dont seem to want to work ,any one got any ideas or even another profile i could use please..


http://www.sitecenter.dk/wolfstone/nss-folder/scrapbog/WolfstoneB.jpg
THE International Falcon 4 Wing
Capt wolfstone X/O
16th ACCW Flying Tigers
166th Squadron - sabres
The power is on and reaches far

_VR_ScorpionWorm
06-12-2004, 10:58 AM
Make sure the DAT file is in the right folder for the X45. It should be in the Saitek folder under software. And make sure you select it in your tray, right click and select the profile. It should then have a green background.

"Soldiers, Sailors, and Airmen of the Allied Expeditionary force:
You are about to embark upon a Great Crusade toward which we have strived these many months. The eyes of the world are upon you. Good Luck! And let us all beseech the blessing of Almighty God upon this great and noble undertaking" - Gen. Dwight D. Eiseinhower-Supreme Allied Commander.

www.vultures-row.com (http://www.vultures-row.com)

wolfstone
06-12-2004, 11:24 AM
yeah it is its with all my others lomac falcon cfs3 but IL2 dont seemto want to work http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_confused.gif


http://www.sitecenter.dk/wolfstone/nss-folder/scrapbog/WolfstoneB.jpg
THE International Falcon 4 Wing
Capt wolfstone X/O
16th ACCW Flying Tigers
166th Squadron - sabres
The power is on and reaches far

wolfstone
06-14-2004, 04:41 AM
Ok then now i am pleading why will my X45 not work in IL 2(not fb) it works in every other game i have no probs but in this on throttle does not work and joystick does not ,some buttons work but only a few , is there any profiles for IL2 and not FB is there a diffrence please help other wise the games coming off ...


http://www.sitecenter.dk/wolfstone/nss-folder/scrapbog/WolfstoneB.jpg
THE International Falcon 4 Wing
Capt wolfstone X/O
16th ACCW Flying Tigers
166th Squadron - sabres
The power is on and reaches far

JarheadEd
06-14-2004, 05:09 AM
I know this may be a silly question to ask you, but have you gone to the in game control page and set that up? At the bottom of the page there should be a HOTAS line, and that will need to enabled.

http://img13.photobucket.com/albums/v37/JarheadEd/p40.jpg

Athosd
06-14-2004, 05:48 AM
IIRC IL2/FB will recognise the standard X45 axiis (stick, throttle, rudder) by default. I suspect its a problem with that profile - have you checked its config to see if it conflicts with your FB conf.ini setup?

Suggest you take this one to the Community Help forum - there are several very helpful regulars there.

Cheers

Athos

Over the Hills and O'er the Main,
To Flanders, Portugal and Spain,
The Queen commands and we'll obey
Over the Hills and far away.