PDA

View Full Version : Error code 6-0x00001000. Need help with this error.



Donna_drencher
04-24-2017, 05:53 AM
i keep getting this error every time i try and start the game. It gets to the Creating squad loading circle and this error keeps popping up. I've restarted my computer, reinstalled the game multiple times, and verified the game files multiple times. If there's anything i can do, i need advice.

PandaBoiiii
04-24-2017, 06:09 PM
I'm having the same issue ! hopefully Ubisoft can realize they have a problem !

BULLET_Rappit
04-24-2017, 10:36 PM
I'm having the same issue ! erro code 6-0x00001000

aakkuu85
04-25-2017, 11:17 PM
Same Problem for me....6-0x00001000 error code
this is the only f'ing game i play