PDA

View Full Version : R6 Seige Blackscreen when launching the game



VegaZ.ATLAS
04-07-2017, 05:45 PM
I have this problem since the last update i tried EVERYTHING reinstalling drivers verfiyng the files and it dosent work.....

FG9K_Chromosome
04-09-2017, 09:29 PM
Every time I launch the game I hear the game music, but I can't see that game and I can't interact with the game. This game is now unplayable and it was a complete waste of money. Will not recommend this game to friends because of such terrible bugs.

amiboko
04-14-2017, 09:35 PM
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused:

VaughanieBCFC
04-14-2017, 09:53 PM
I have the same! :confused:

Orbit_cze
04-16-2017, 09:33 AM
i have same problém.how fix it pls?

Eboman.
04-16-2017, 01:10 PM
try pressing alt-enter when in game to get it in windowed mode and set the window mode in game to borderless.

Try editing your gamesettings.ini which is your documents folder with this value :

WindowMode=2