PDA

View Full Version : Customization bug



SCNADS
03-23-2017, 06:19 PM
So a while ago I opened some scavenger packs and looked over them all so that the yellow circle indicating I have new gear would go away. I noticed though that even when I go over all of it and exit out to the character overview the indicator is still there. I have gone through all of the gear and got rid of the ones i didnt want and it still was there. I have checked the outfit customization to see if there was anything new and I have checked the abilities tab and there was nothing. Anyone else have this problem? Its not a great deal but it tricks me every time thinking I have new gear!

A1kanaro
03-23-2017, 06:34 PM
I have same problem.

Alustar.
03-23-2017, 06:50 PM
I'm anal retentive about this and have gone through and checked every "new". Any time I go back to that menu it's all new again.
I just gave up. :(

Supercool5150
03-23-2017, 07:03 PM
I'll do you one better. When I went from rep 3 from 2 I decided to keep some of my blue gear but have all purple gear now. Now the old blue gear I wore shows up with the yellow exclamation point. Go figure.

SCNADS
03-24-2017, 08:38 PM
yes I did check everything. It still shows the yellow circle

Prophit618
03-24-2017, 08:56 PM
I have this problem with orders. They are always flagged as new, even if I've done all of them. It drives me nuts.

dreamcatcher09
03-25-2017, 07:46 PM
I have this bug ever since patch 1.03

UbiNoty
03-26-2017, 12:34 AM
Hi all- we've already alerted the team to this bug and hopefully we will get it fixed soon! If you'd like, you can also report it support (https://support.ubi.com/en-us/Games/4315) to give it a bit more visibility.