PDA

View Full Version : Will AEP mess up BoE files?



Huxley_S
03-03-2004, 11:13 AM
Can you install AEP on FB with BoE without breaking it or do you need to reinstall BoE afterwards?

Huxley_S
03-03-2004, 11:13 AM
Can you install AEP on FB with BoE without breaking it or do you need to reinstall BoE afterwards?

SeaFireLIV
03-03-2004, 11:14 AM
Aren`t they designed to work together? Well, without conflicting eachother?

Starshoy
03-03-2004, 11:28 AM
AEP will work with BoE fine. The only files that are overlapping are DGen.exe and NGen.exe, but ones in AEP are newer than those in BoE and compatible with them.

When you install BoE over AeP, installer should not overwrite AEP files.