PDA

View Full Version : Playing BG&E Windowed?



XyZspineZyX
01-16-2004, 03:13 AM
Hello all.

Is it at all possible to play BG&E in a window?

XyZspineZyX
01-16-2004, 03:13 AM
Hello all.

Is it at all possible to play BG&E in a window?

XyZspineZyX
01-16-2004, 03:29 AM
I've never done it, but just hit alt+enter in the game and see if it works...

<a><center>My system:

AMD XP 3000+ @ 2.23Ghz
1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @354Mhz
Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @730
Windows XP SP 1
Microsoft Directx 9.0b
Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
LiteOn DVD+/-RW drive
Plexwriter CD-RW
Maxtor Diamond 9 160GB SATA hdd
Westerndigital 40 gig harddrive
Westerndigital 100 gig hdd (external)
Asus A7V600 VIA KT600 mainboard
Creative 5.1 surround system
Thermaltake Aquarius II liquid cooling system

Additional PC version help:

http://www.pcgamessource.com

<font color=ff0000>XIII Mod and Beyond Good and Evil Tech support mod</font color=ff0000></a>
Drop me an Email (gnogtr@yahoo.com)</center>

XyZspineZyX
01-17-2004, 02:01 AM
LOL! This game ain't no Quake3....