PDA

View Full Version : How do i change the inicial image of FB???



XyZspineZyX
09-10-2003, 03:35 PM
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ty

XyZspineZyX
09-10-2003, 03:35 PM
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ty

XyZspineZyX
09-10-2003, 04:14 PM
WHAT?

I'd never join a club that would have ME as a member!!.

XyZspineZyX
09-10-2003, 04:26 PM
I think he means the image of the La7 flying over the burning Dora as FB loads.

I keep meaning to have a look and change that to one of my 'showroom' screenshots, but aint had the time lately (if it *is* possible?)

Ham_Tyler - the amazing human lawndart!

XyZspineZyX
09-10-2003, 04:26 PM
ELEM wrote:
- WHAT?
-
-

Thinks he wants to change the desktop image.


http://a1276.g.akamai.net/7/1276/734/625ed428e022ef/www.harley-davidson.com/PR/MOT/2004/Softail/images/DOM/img_Softail_FXST.jpg

http://www.redneckengineering.com/photogallery/photo23581/curves-done-03.jpg


"Only a dead 'chamber pot' is a good 'chamber pot'!"

XyZspineZyX
09-10-2003, 04:47 PM
I think he's referring to the background that appears behind the "Loading..." dialog. If so, that's probably a compiled resource and can't be edited unless you want to edit binary.

XyZspineZyX
09-11-2003, 12:51 AM
Isn't it just a .TGA pic which you can easily exchange?

denbug

http://www.il2skins.com/skins/thumbs/4765.jpg

get it here: http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=4778

XyZspineZyX
09-11-2003, 12:58 AM
Ah, if only we had telepathy...

People could then just post a couple of words without any detail and we`d be able to just look into their brains and find the real meaning and answer their question accurately in one go...

Wouldn`t we...?


(And then we could blow their heads up in a scanner-like manner for not being clear! /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif )



Message Edited on 09/11/0312:02AM by SeaFireLIV