PDA

View Full Version : Could we have new aircrafts this way??



XyZspineZyX
08-07-2003, 01:54 AM
There are many WW2 sims, that have the aircraft modeled in 3DS Max, right?
Coudn't take those "already-made" models and simply integrate them in the patch?
I don't know much about modeling but this question passed trough my mind so I asked you guys...
For example, coudn't we take the spit from CFS3 and add it to FB?

"The show must go on..."
<center>http://www.btinternet.com/~jj_b/vaw/images/iar81t.jpg </center>

XyZspineZyX
08-07-2003, 01:54 AM
There are many WW2 sims, that have the aircraft modeled in 3DS Max, right?
Coudn't take those "already-made" models and simply integrate them in the patch?
I don't know much about modeling but this question passed trough my mind so I asked you guys...
For example, coudn't we take the spit from CFS3 and add it to FB?

"The show must go on..."
<center>http://www.btinternet.com/~jj_b/vaw/images/iar81t.jpg </center>

XyZspineZyX
08-07-2003, 01:57 AM
No.

<center>
http://members.verizon.net/~vze2cb22/KosSig.gif

America: #1 military...#15 in literacy...
Because right wingers run our military
and leftists run our schools!/i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif </center>

XyZspineZyX
08-07-2003, 02:07 AM
Heh, well thats helpful

XyZspineZyX
08-07-2003, 02:22 AM
cossack was succinct, but there really is no other answer to give /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

personally, I like it the way it is-