PDA

View Full Version : system req's



BadVLturbo
09-05-2004, 06:33 AM
I am going to buy a whole new system just to play this game in all it's beauty and glory. I haven't upgraded a system specifically to play a game since Doom! Does anyone know what series vid. card the system from which the demo vids come from is running? I don't want to pay AUS $1300 for the very best vid. card if it's not required. Perhaps the new Geforce 6600 or 6600 GT would be suffice to play with every thing turned up to max?

BadVLturbo
09-05-2004, 06:33 AM
I am going to buy a whole new system just to play this game in all it's beauty and glory. I haven't upgraded a system specifically to play a game since Doom! Does anyone know what series vid. card the system from which the demo vids come from is running? I don't want to pay AUS $1300 for the very best vid. card if it's not required. Perhaps the new Geforce 6600 or 6600 GT would be suffice to play with every thing turned up to max?

Drebbel
09-05-2004, 11:43 AM
The current system specs are listed in the FAQ at the official SHIII website.

hauitsme
09-05-2004, 07:31 PM
Check both these links out for LOTS of answers!!
SH3 Main Site - Q&A 1&2/Live Chat 1&2 (http://www.silent-hunteriii.com/uk/home.php#top) and SubSim SH3 Forum FAQ (http://207.44.164.159/phpBB/viewtopic.php?p=202680#202680)

http://img.photobucket.com/albums/v325/hauitsme/beatnik.gif
http://img.photobucket.com/albums/v325/hauitsme/KillerTomato-1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v325/hauitsme/KillerTomato-2.jpg