PDA

View Full Version : Online problem



Beirut
05-06-2004, 06:24 PM
I'm having a great time on UBI.com, but very often I am booted out for some tech reason. A screen comes up and says "Connection lost. Reason:timeout".

What does this mean?

I have a decent gaming rig and a DSL connection, I'm not running stuff in the backround, and the times I do fly are lag free. Any help would be appreciated.

Also, refering to the green squares ping rate; is more squares good or bad? Thanks.

"Official Lancaster whiner"

Beirut
05-06-2004, 06:24 PM
I'm having a great time on UBI.com, but very often I am booted out for some tech reason. A screen comes up and says "Connection lost. Reason:timeout".

What does this mean?

I have a decent gaming rig and a DSL connection, I'm not running stuff in the backround, and the times I do fly are lag free. Any help would be appreciated.

Also, refering to the green squares ping rate; is more squares good or bad? Thanks.

"Official Lancaster whiner"

Kasdeya
05-06-2004, 06:34 PM
Have you tried the sound .dll fix. Go to this Thread and see if that is what the problem is : http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=133109862

I hope this solves your problem.

Oh yea, have you tried posting this in the il2 community help forum? The Gurus might be able to help you better than I can.

http://www.HouseofKasdeya.com/demonmoving.gif (http://www.361stvfg.com/)
CWoS Forums. More Cheese, Less Whine (http://acompletewasteofspace.com/forum/index.php)

Beirut
05-06-2004, 06:45 PM
Thanks, I'll try both. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_cool.gif

"Official Lancaster whiner"