PDA

View Full Version : Major bug with custom challenges!



Jakkauli
12-05-2016, 11:50 PM
http://i.imgur.com/50eC6ro.jpg

In the upper picture you see me beat my time, the challenge is then automatically updated with new checkpoints and finish line.

On the lower picture you see how much further the new finish line is. So not only do I need to beat my time, I need to travel much further also. While that's a big problem, even bigger one is that my friend was still playing the first version of the challenge with the earlier finish line, while I had to deal with the new one, essentially making it impossible for me to compete against him. I tried unsharing and sharing the challenge again, we both restarted our game, it didn't fix it.

Here's a comparison video with the earlier run and the newer one. (http://youtubedoubler.com/?video1=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv% 3DcrK6cq-6Y8w&start1=0&video2=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3 DS2RRoJPYGkU&start2=13&authorName=)

Jakkauli
12-06-2016, 05:59 AM
Bump.

Please be seen by devs... I want to compete against my friends. :nonchalance:

Jakkauli
12-06-2016, 07:34 PM
Anyone? :|