PDA

View Full Version : Timeout due to change of IP



macswan
03-22-2004, 04:38 PM
I'm wondering if anyone can help me.I have recently gone DSL.When I had dial up I had no problems hosting,apart from lag,but after I changed ISPs, I haven't been able to host.Port numbers the same etc,but I'm wondering if you have to change the IP adress somewhere in the IL2 files or something. Thanks for your reply.

macswan
03-22-2004, 04:38 PM
I'm wondering if anyone can help me.I have recently gone DSL.When I had dial up I had no problems hosting,apart from lag,but after I changed ISPs, I haven't been able to host.Port numbers the same etc,but I'm wondering if you have to change the IP adress somewhere in the IL2 files or something. Thanks for your reply.

Taylortony
03-22-2004, 04:58 PM
here ya go http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif this will help you

http://www.il2skins.com/forums/viewtopic.php?t=2420

macswan
03-23-2004, 02:48 AM
Hey Tony, Hows Uzbekistan these days? Thanks for the page.Had a look at your page a while ago. Unfortunately in my version, there is no IP no.space in that setup page, only Cable/DSL space. Thanx anyway.Mac.
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/blink.gif