PDA

View Full Version : Black screen with audio launching demo



DreygonX
08-19-2016, 12:53 AM
Demo launches to black screen with audio in the background.


Windows 10
GeForce GTX 970
Driver version 372.54
16gb of ram
i7-4790K CPU

Ubi-Barbalatu
08-19-2016, 04:51 PM
Hi DreygonX,

Have you created a ticket for this issue? The team probably needs to have a look at your DxDiag and MSInfo in order to figure out the issue.

Thanks,
Barbalatu

DblDamage
08-19-2016, 05:27 PM
Demo launches to black screen with audio in the background.


Windows 10
GeForce GTX 970
Driver version 372.54
16gb of ram
i7-4790K CPU

Experiencing the same issue. System info:
Windows 7 64 bit
AMD Radeon HD 7970M
12 GB ram
i7-3630QM 2.4Ghz
DirectX 11

Ubi-Barbalatu
08-19-2016, 05:45 PM
Hi DblDamage,

Could you please submit a ticket to https://support.ubi.com

Please also attach your current DxDiag and MsInfo in this ticket.

Thanks,
Barbalatu

DreygonX
08-19-2016, 06:32 PM
Ticket submitted including Dxdiag and msinfo. Hopefully they find something.

DreygonX
08-19-2016, 08:51 PM
OK

game.conf

Changed Fullscreen = 1 to 0
Changed Borderless = 0 to 1
Changed Maximized = 0 to 1

Game now works.

DblDamage
08-20-2016, 04:40 AM
OK

game.conf

Changed Fullscreen = 1 to 0
Changed Borderless = 0 to 1
Changed Maximized = 0 to 1

Game now works.

This worked for me. Thanks, DreygonX

That Man Diesel
08-22-2016, 02:59 PM
OK

game.conf

Changed Fullscreen = 1 to 0
Changed Borderless = 0 to 1
Changed Maximized = 0 to 1

Game now works.

Where did you goto in files to change this?

ruelmclamb
08-23-2016, 01:05 PM
I also can not launch demo , after the first cut scene when the three Champs ward off the 3 bad guys the screen goes white, hear audio but cant do anything, no code nothing, have to use task manager to close game. specs are MB: Asus crosshair V formula Z, 32GB crucial ballistic tactical ram, XFX R9-380. any ideas?

Ubi-Barbalatu
08-25-2016, 09:37 AM
Hi ruelmclamb,

Please also submit a ticket as our team can assist you better and also give you more specific help.

Thanks,
Barbalatu

XTapyX
08-30-2016, 11:56 PM
Where did you goto in files to change this?

i have the same problem.

RadiantGrub
08-31-2016, 06:51 AM
I have an R9 380 as well, and get a white screen with audio. To configure the files as stated in the last few posts, you go to ( Document, CoA Demo, game.config ) and open the file with notepad to adjust the numbers. Changing the numbers in the config file didnt work for me. Maybe they will for someone else. Im going to submit a ticket now.

Ubi-Barbalatu
08-31-2016, 10:04 AM
Hi guys,

submitting a ticket is the best option at the moment. Please also remember to attach your DxDiag and MsInfo so we have more information.

Regards,
Barbalatu

XTapyX
08-31-2016, 10:08 AM
I have an R9 380 as well, and get a white screen with audio. To configure the files as stated in the last few posts, you go to ( Document, CoA Demo, game.config ) and open the file with notepad to adjust the numbers. Changing the numbers in the config file didnt work for me. Maybe they will for someone else. Im going to submit a ticket now.


thanks guy. Problem solved

Ubi-Barbalatu
08-31-2016, 11:27 AM
Hey guys,

We updated the known issues list (http://forums.ubi.com/showthread.php/1487992) (sticky in this forum) and also added multiple ways to "workaround" the issue.

Thanks to everyone for helping each other.

Cheers,
Barbalatu