PDA

View Full Version : Greatergreen forum probs?



XyZspineZyX
11-02-2003, 01:25 AM
Anyone else having problems opening up posts on the GGforum?
I can get into the respective forums but cant open any of the posts?
Get a CGI error message

XyZspineZyX
11-02-2003, 01:25 AM
Anyone else having problems opening up posts on the GGforum?
I can get into the respective forums but cant open any of the posts?
Get a CGI error message

T_O_A_D
11-02-2003, 01:37 AM
Your getting further than me! I can't even accessit.

<Left>
131st_VFW_CO_Toad (http://www.geocities.com/vfw_131st/index.htm)

<Left>
/i/smilies/16x16_smiley-surprised.gif MY Track IR Fix read the whole thread (http://forums.ubi.com/messages/message_view-topic.asp?name=us_il2sturmovik_ts&id=zwqtg)


<Center>http://home.mchsi.com/~131st_vfw/Mad_toad.jpg </a>
<font size="1" color="black">After eating an entire bull, a mountain
lion felt so good he started roaring. He kept it up until a
hunter came along and shot him...
The moral: when you're full of bull, keep your mouth shut!</font>
<font size="0" color="#59626B">

XyZspineZyX
11-02-2003, 01:43 AM
The forums and web site were hacked by someone in China. The server though is still up and running.

XyZspineZyX
11-02-2003, 01:48 AM
Now what pleasure does someone get out of hacking a site like that, pointless, hack a porn site or sumthing or the cia for that matter.
Blithering idiots.
Time to invade china i guess!

XyZspineZyX
11-02-2003, 05:41 AM
Yep. Been some issues since the security was increased (after being hacked). It'll be worked out soon enough.

In the meantime the game server is still rocking right along.



http://home.earthlink.net/~aclzkim1/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/il2sig2.jpg

XyZspineZyX
11-03-2003, 09:07 AM
The forums seem to be fixed now. I can get in and post there.http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif
cye