PDA

View Full Version : Mission builder mayhem



XyZspineZyX
07-12-2003, 01:19 PM
I tried making a coop yesterday. ....
NEVER AGAIN

I finally got the hang of making a different briefing for reds/bleus but noiw I have a problem I trie to set 3 heinkels as AI to go somewhere and my waypoints don't work.I try to push set and clik somewhere no waypoints.
Then I see how to set altitude for spawning(it's gonna be P47 vs heinkels and dora's)
and I can't?!!!!

How do I put waypoints and how do I set the altitude where things like planes need to start and how high?
my flight altitude needs to be 9000 for start

XyZspineZyX
07-12-2003, 01:19 PM
I tried making a coop yesterday. ....
NEVER AGAIN

I finally got the hang of making a different briefing for reds/bleus but noiw I have a problem I trie to set 3 heinkels as AI to go somewhere and my waypoints don't work.I try to push set and clik somewhere no waypoints.
Then I see how to set altitude for spawning(it's gonna be P47 vs heinkels and dora's)
and I can't?!!!!

How do I put waypoints and how do I set the altitude where things like planes need to start and how high?
my flight altitude needs to be 9000 for start

XyZspineZyX
07-12-2003, 01:27 PM
I get the same problem sometimes. Try restarting the FMB. If that doesn't work, try restarting Fb. You planning on hosting sometime?



http://www.student.richmond.edu/~vk5qa/images/sig.jpg


"Come on in, I'll treat you right. I used to know your daddy."

XyZspineZyX
07-12-2003, 05:10 PM
Making missions with FMB is a breeze. If you have not made missions for any other sims or game, then it can be a bit intimidating at first. Check the mudmovers site and Stormovik Technika I think then have guies to help you along the way.

http://sunstarentertainment.maddsites.com/images/1asig.bmp

http://www.geocities.com/rt_bearcat/
JOIN OUR SQUAD TODAY!
http://sunstarentertainment.maddsites.com/images/1banner.gif

http://sunstarentertainment.maddsites.com/il2homepage.html

XyZspineZyX
07-12-2003, 05:55 PM
razer3 wrote:
- -
- How do I put waypoints and how do I set the altitude
- where things like planes need to start and how high?
- my flight altitude needs to be 9000 for start
-

razer3,

First of all, there is a forum on this website just for mission builders.


Next, use "Cntrl left-mouseclick" to place a waypoint on a map. Make a series of waypoints this way.

Higlight each waypoint in turn, and you can change the alitude and speed of each waypoint, and action, too.

You can easily set the first waypoint to 9000 m. I have some coops for high-altitude bomber intercepts using this, so I know it works.

Making coops is not only easy, it is fun. It's nice playing a coop from FMB, and watching the action. Getting a nice coop together is rewarding, in an artistic way.

Good luck. I hope to fly one of your coops online soon.

Zip


<center>BlitzPig_Zip

http://homepage.ntlworld.com/gingernuts/blitz_anim.gif </center>



Message Edited on 07/12/03 08:56PM by Harry14843

Message Edited on 07/12/0308:57PM by Harry14843

XyZspineZyX
07-13-2003, 01:56 PM
yes thx to all your answers I got new spirit! /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif
well if the map is good and i have worked out a few bugs or so or adeed some cool stuff maybe i'll defenitly host it!