PDA

View Full Version : Recording a replay



QuattroHSF
04-06-2016, 09:51 PM
Hi,
I've got a problem with recording a replay (PC). I go to the taskbar menu, click the replay editor and then choose my replay I want to record. But when I press the button "Record" it minimalizes the game and nothing happens.
Please help.

QuattroHSF
04-08-2016, 08:31 PM
Does Ubi/Nadeo even response to our problems? I can see many topics without any answer...

Ubi-Alinoa
04-12-2016, 12:22 PM
Did you look at the FAQ? There is an answer linked to your question ;)
Here is the link of the FAQ: http://forums.ubi.com/showthread.php/1421358-FAQ-Have-a-question-Look-here!