PDA

View Full Version : AEP can't find game



Buster_Dee
03-12-2004, 06:16 PM
I've looked over the posts and haven't found this issue discussed. Apologies if it has.

I tried to load AEP over 1.22. Can't find game.

I renamed folder, reinstalled FB, and tried to install AEP again. All were put in default path. Still can't find game.

FB ran before this. 1.0 runs now.

Any help appreciated.

Buster_Dee
03-12-2004, 06:16 PM
I've looked over the posts and haven't found this issue discussed. Apologies if it has.

I tried to load AEP over 1.22. Can't find game.

I renamed folder, reinstalled FB, and tried to install AEP again. All were put in default path. Still can't find game.

FB ran before this. 1.0 runs now.

Any help appreciated.

StG77_Stuka
03-12-2004, 07:17 PM
hmmmm, did same myself. Everything worked great except timeouts online (Turtle beach- Santa Cruz- soundcard), clean install and beta .dll fixed that.

Buster_Dee
03-12-2004, 07:22 PM
I tried it a second time and it worked fine. This time, I rebooted after uninstall, then afetr re-install. Also, I had to disable my Norton Antivirus a couple of times. It kept wanting to turn itself back on. It happened the first time I tried to install, but I thought I had caught it in time. This time, I jumped right on it as soon as it tried to pop in. Whatever it was, it works fine now. Thanks for the reply just the same.

Admin, you may want to delete this post. Hate to start a stampede for nothing.

Thanks.