PDA

View Full Version : The water's reflection is strange



RaptorVostok
03-24-2016, 05:50 PM
(I'm french and my english is not really good, so stay cool pls)

Hi,

Today, I increased the quality to the max. And when I launch the track 27 i saw the water with a black color, it's strange. And when I downgraded the water's reflection to medium, the water became normal.

I don't know if i'm the only one with that.

Thx.

Config :
GTX 770
I5 3570
8 go ram DDR3

CMC.Darkhawk
03-24-2016, 09:13 PM
Does it look like this? because this is how it looks for me on max settings and it's really weird. Never had this on any other environment

i5 2500k 3.30 Ghz
GTX 970
Windows 10

http://imgur.com/FUbO547

Chris92de
03-24-2016, 10:29 PM
Yea Darkhawk, I have the exact same thing on max settings.

i5-2500
AMD R9 380 4GB
16 GB DDR3 RAM

RaptorVostok
03-24-2016, 11:21 PM
Does it look like this? because this is how it looks for me on max settings and it's really weird. Never had this on any other environment

i5 2500k 3.30 Ghz
GTX 970
Windows 10

http://imgur.com/FUbO547

Yes that's it !

f3likx
03-25-2016, 04:25 AM
Same problem here, brand new Windows 10 install with a 980ti on the latest drivers. This is a very lazy console port.

Ubi-Alinoa
03-25-2016, 10:27 AM
Thank you for your report.
By the way, RaptorVostok, you also can post French messages in the Trackmania Turbo FR forums: http://forums-fr.ubi.com/forumdisplay.php/499-Trackmania-Turbo ;)

RaptorVostok
03-25-2016, 01:56 PM
Thank you for your report.
By the way, RaptorVostok, you also can post French messages in the Trackmania Turbo FR forums: http://forums-fr.ubi.com/forumdisplay.php/499-Trackmania-Turbo ;)

Thx ! :)

Splotchie
03-25-2016, 03:02 PM
Yes I have this as well, though not all the time strangely enough.

SixelAlexiS90
03-25-2016, 05:14 PM
Yep, ugly black dot water here too [glitch], and other than that the shadow resolution is pretty bad, you can see the giant pixel all over the place, and the same with texture resolution of road, rocks, terrain... it's like a game of 2006 in some cases :/


My PC (Windows 8.1) :

i7 4770k @3.5Ghz (@3.9Ghz overclocked)
Asus AMD R9 280X DC2T (GPU Clock : 1070 MHz - Memory Clock: 6400 MHz)
16GB Ram @2133Mhz

Graphic Card Driver: 16.1.1

BrokenSet
03-26-2016, 01:58 AM
I get this too. I have two pretty damn beefy gpus, I wanna use 'em!
I remember Warner Brothers saying something about one of their games, something similar to "wanting to force parity between PC and Console games".

Just gonna leave that there.

maramsp
03-26-2016, 10:04 AM
Same story here unfortunally with gtx 970.
Untill its patched, im going to use medium water

Nightnome
05-23-2016, 10:36 PM
Same issue here. At max water configuration get this:

http://i.imgur.com/2nHztBI.png (http://i.imgur.com/eZakGbv.jpg)

2 months and still unpatched.

Will be nice fix this issue.

PD: Game running in: Phenom X6 1090T, AMD R9 290X 8GB, 16GB RAM