PDA

View Full Version : Can we get a map filter?



CaptainHerpss
03-12-2016, 05:29 AM
Would be nice to filter out things. Like show only missions or show only tech wing side missions. Or maybe there already is?

AngryBeastMan
03-12-2016, 05:35 AM
There actually is a filter on the map. Once you open the city map (M) you can press Q and E to filter left and right for missions, encounters, matchmaking, Intel, etc. This is on PC of course but I'm sure consoles have the same.

CaptainHerpss
03-12-2016, 07:07 AM
There is some sort of filter on consoles but it wont let you place a waypoint for some reason.