PDA

View Full Version : How do you turn off "stand in" objects?



WakeFire
03-27-2004, 01:10 PM
Whenever I place vegetation, or certain environmental objects (ie, rocks), the sandbox editor shows the objects closest to me just fine, but the objects further away are displayed as light-brown rectangles. Generally speaking, I don't have anything against light-brown rectangles, but it is annoying. When I switch to game mode, they are still there. Is there anyway to turn off this feature? See images below.

Thanks!

http://www.wakefire.com/eric/farcry/pics/pic1.jpg

http://www.wakefire.com/eric/farcry/pics/pic2.jpg

Insert clever signature here...

WakeFire
03-27-2004, 01:10 PM
Whenever I place vegetation, or certain environmental objects (ie, rocks), the sandbox editor shows the objects closest to me just fine, but the objects further away are displayed as light-brown rectangles. Generally speaking, I don't have anything against light-brown rectangles, but it is annoying. When I switch to game mode, they are still there. Is there anyway to turn off this feature? See images below.

Thanks!

http://www.wakefire.com/eric/farcry/pics/pic1.jpg

http://www.wakefire.com/eric/farcry/pics/pic2.jpg

Insert clever signature here...

antistar_
03-27-2004, 01:25 PM
I suspect you need to Generate Surface Texture (File menu).

aka Tim Partlett

Nostradamus92
03-27-2004, 02:10 PM
Go ¯n the properties for the certain vegetation and alter the spiredistratio and maxviewdistration from 1 to 3-500 or so....should prove sufficient http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

------------------------------------------
Fighting for peace is like ****ing for virginity

Mangapork-"the CryEditor makes me mess my pants."

WakeFire
03-27-2004, 02:15 PM
Thank you antistar_ ! That was exactly what I needed to do.

(I didn't pick that up from reading the manual initially. I originally thought that Generate Surface Texture was just for applying the overall, grass/sand layer to the ground itself.)

Thanks again.

antistar_
03-27-2004, 02:27 PM
No problem, and I shall add this to the manual especially for you http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif.

aka Tim Partlett

Emp_duke
03-27-2004, 04:09 PM
It simply means it hasn't loaded the sprite image. A reload of the map will fix the problem, which is what Generate Surface does anyway, but it's probably quicker the just reload.

http://www.dukecg.net/empires/sigs/forum_sig_03_duke.jpg