PDA

View Full Version : DGEN question



XyZspineZyX
09-08-2003, 10:09 AM
I wonder if there is the possibility of setting the dynamic campaign in such a way that, as I progress and the battle location changes, I don't have my plane changed (for example, if I start the Russian fighter campaign in Crimea 1944 with the Yak 3, I'd like to keep flying it till Berlin, and not to get the Yak 9 as soon as the location changes to Smolensk 1944).
I would appreciate any suggestion in this sense.
Thanks.

XyZspineZyX
09-08-2003, 10:09 AM
I wonder if there is the possibility of setting the dynamic campaign in such a way that, as I progress and the battle location changes, I don't have my plane changed (for example, if I start the Russian fighter campaign in Crimea 1944 with the Yak 3, I'd like to keep flying it till Berlin, and not to get the Yak 9 as soon as the location changes to Smolensk 1944).
I would appreciate any suggestion in this sense.
Thanks.

XyZspineZyX
09-08-2003, 10:52 AM
PLEASE HELP!!

XyZspineZyX
09-08-2003, 11:40 AM
You can't choose Yak 3 in Berlin campaign?

Rudidlo.

XyZspineZyX
09-08-2003, 11:51 AM
When starting a campaign (on the subcampaign selection screen) you also select planes. Just click on the planetype and you'll get a dropdown menu ...

---------------------------
http://home.t-online.de/home/340045970094-0001/lwskins_banner_gross.jpg (http://www.lwskins.de.vu)
Historical Skins for Luftwaffe-Fighters