PDA

View Full Version : Custom Res. ?? (AC SYNDICATE)



AviM.OE
12-04-2015, 12:39 PM
The games crashing whenever I am setting any custom res. from AC.ini files in My documents , Like Can I set a custom res and get the game working ??? Currently I am in Sequence 5 and My game just wudnt go beyond the white room where u run around :3 ... I get AC Syndicate has stopped working ... :P

Help ....

YazX_
12-04-2015, 01:26 PM
please report to Ubisoft support, but if the game doesn't support except the resolutions available in game then i don't expect this will change.

Samsss2015
12-04-2015, 03:39 PM
Same problem, how to solve?
Assassin’s Creed Syndicate Trainers (http://gametrainershq.com/assassins-creed-syndicate-trainers/)