PDA

View Full Version : Sequence 3 never opens



frost666_
10-28-2015, 07:12 PM
After completing the two first sequences the game never continiue to London. Character ends up in an abandon place with no actions to preform. It contains a railroad which is basically a loop. How can I fix this to continiue? Have tried to replay the missions but no change....

phoenix-force411
10-28-2015, 07:35 PM
You should delete your save file and redo the game. You may have stumbled onto a bug. Also: "A letter, for me?"

UbiSmarmy
10-29-2015, 01:43 AM
After completing the two first sequences the game never continiue to London. Character ends up in an abandon place with no actions to preform. It contains a railroad which is basically a loop. How can I fix this to continiue? Have tried to replay the missions but no change....

You may be able to fix this by opening up the in-game options and selecting "Restart From Last Checkpoint", this should load you to the last checkpoint you encountered. If this doesn't resolve your issue please contact Ubisoft Support (https://support.ubi.com/) for further assistance.