PDA

View Full Version : AEP crash in combination with X45



RK_HH-Mainframe
03-10-2004, 11:11 AM
Sice I am playing AEP my game crashes as soon I use my guns and cannons in the same time. First thing i thought that was the problem was the game, so fresh install etc etc etc. but no didn't work. Only progres I made was that I now had a hardware eror and Windows was in 16 colour on 400 X 320. After this I decided to unplug my X 45 and what happened? my game worked fine (till now it still does http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_cool.gif )

I hope that any of you has a solution for my problem because flying on the keyboard isn't what you should call nice http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/51.gif

RK_HH-Mainframe
03-10-2004, 11:11 AM
Sice I am playing AEP my game crashes as soon I use my guns and cannons in the same time. First thing i thought that was the problem was the game, so fresh install etc etc etc. but no didn't work. Only progres I made was that I now had a hardware eror and Windows was in 16 colour on 400 X 320. After this I decided to unplug my X 45 and what happened? my game worked fine (till now it still does http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_cool.gif )

I hope that any of you has a solution for my problem because flying on the keyboard isn't what you should call nice http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/51.gif

_VR_ScorpionWorm
03-10-2004, 11:30 AM
Try getting the latest drivers for the X45. Steve_V has the exact page to the site or you can just use your menu under the start button the get to the web site.
DXDIAG might help.

"He went like this, we went like that, I called to Hollywood 'Were'd he go?', Hollywood called back, 'Were'd WHO go'-TOPGUN

steve_v
03-10-2004, 01:31 PM
Saitek homepage
http://www.saitekusa.com/

Saitek Help Forum
http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=forum;f=79

please post your dxdiag. 400x320 16 bit is not how FB was made to be played.

AEP has arrived! http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/88.gif

http://home.earthlink.net/~viner45/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/doggie.jpg

RK_HH-Mainframe
03-10-2004, 04:55 PM
Tried new drivers for x45. Bur allready have em for a long time. Game runs good on Thrustmaster shock pro 2 http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/blink.gif. will play on with that stick first. Have send an e-mail to saitek. Thnx for the suggestions/help guys.

~S~

BM357_Disciple
03-10-2004, 05:45 PM
Just throwing ideas at ya -

Are your running your control through a USB Hub - or are you plugging straight into your PC USB Connector?

If you are going through a hub, you may want to try going straight into pc... I seems to have more "Issues" with USB devices, which always seem to go away when I remove said devices from a hub. Now I have a nice collection of USB-PCI cards... arrghhh...

Well thats my 2 cents - Good Luck

Tully__
03-11-2004, 06:12 AM
Is it only when you fire guns? It may be a sound problem. Post your dxdiag....

=================================================


http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg (http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm)

IL2 Forums Moderator
Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm)

Salut
Tully

RK_HH-Mainframe
03-11-2004, 08:43 AM
Ok I have found the sollution.
After a reinstall of my directX and turning sound on safe directX settings the game runs good again.
I would like to say thnaks to everyone who gave some help. Thanks guys. http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-very-happy.gif

Salute

Flying with risk brings losses but also big victories and that's better then flying in the grey part of the skies.